Seratele Jurnalistice il aduc in fata studentilor pe Eugen Istodor

Seratele Jurnalistice il aduc in fata studentilor pe Eugen Istodor

0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 voturi, media: 0,00 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea vota.
Se încarcă...

Eugen Istodor (foto) este invitatul celei de-a treia ediții a „Seratelor Jurnalistice”. Întâlnirea va avea loc luni, 19 ianuarie, ora 18:00, la Cafe D’Arthe (Strada Popa Nan, nr. 7).

Absolvent al Facultății de Litere, Universitatea din București, Istodor semnează rubrici permanente în Cațavencii și Dilema Veche.

De-a lungul timpului, a predat cursuri de interviu, reportaj și blogging la Centrul pentru Jurnalism Independent, a fost profesor asociat al Universității din Bucureşti, Facultatea de Relaţii Publice, iar în prezent susține cursuri despre comunicare și interviu organizate de Fundația Calea Victoriei.

Eugen Istodor a avut numeroase colaborări cu instituții media, printre care Radio Delta, Radio PRO FM, PRO TV, Radio Europa Liberă, Realitatea TV și TVR.

Din 2008, este membru al Uniunii Scriitorilor din România și scrie pe blogul personal www.istodor.ro.

„Seratele Jurnalistice” reprezintă un proiect realizat, în parteneriat, de către Universitatea Hyperion din Bucureşti, Centrul pentru Jurnalism Independent şi Asociaţia pentru Dezvoltarea Profesională a Tinerilor şi Educaţie Alternativă.

Organizatorii îşi propun să aducă în faţa studenţilor la Jurnalism, gazetari cu experienţă, oameni din presă care şi-au păstrat de-a lungul timpului valorile morale şi îşi respectă profesia. Este important ca viitorii jurnalişti să înţeleagă ce înseamnă o presă de calitate şi ce le rezervă viitorul.

Share Button

Lasa un comentariu