Comunicat de presa – Ianuarie 2015 – Desfasurare proiect „Profesionisti in domeniul artelor si jurnalismului

Comunicat de presa – Ianuarie 2015 – Desfasurare proiect „Profesionisti in domeniul artelor si jurnalismului

0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 voturi, media: 0,00 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea vota.
Se încarcă...

La Universitatea „Hyperion” Bucuresti este în curs de definitivare un studio virtual în care studenții proiectului POSDRU „Profesioniști în domeniul artelor și jurnalismului – manager, prof. univ. dr. Ion Marin – vor desfășura activități de televiziune.

În această perioadă, specialiștii din cadrul proiectului pregătesc platforma online pe care vor fi încărcate materialele video realizate în totalitate de studenții de la specializările arte și jurnalism.

Totodată, studenții beneficiari ai proiectului au participat la cursuri de consiliere și orientare în carieră, menite să îi ajute pe viitorii absolvenți în alegerea unei cariere și identificarea de locuri de muncă part time sau internship-uri care să le asigure experiența necesară atunci când vor intra pe piața muncii.

Proiectul cuprinde 390 de studenți și are ca obiectiv dobândirea de “cunoștințe și aptitudini practice prin participarea la stagiile de practică organizate în universitate și în afara acesteia, în scopul accesului mai facil pe piața de muncă”.

Share Button
Poza de profil pentru Dan
De Dan

Lasa un comentariu